Tuesday, January 25, 2011

ayah....

HEPI BEFDAY AYAH........SORI LAMBAT WISH TADI

Saturday, January 22, 2011

Thursday, January 20, 2011

ko ingat ko hensem sangat!!!!

entri emo..hahaha

kenapa lelaki sekarang mengalahkan seorang perempuan,tak boleh tengok orang lebih sikit,nak kutuk la,gelak-gelak la,ya allah kenapa la sekarang ni....dia ingat tu cara terbaik nak ngorat perempuan ke??eh tak smart la kalau nak ngorat...

Tuesday, January 18, 2011

kenapa?

ya Allah ya Tuhan ku..kenapa la sekarang ni macam lain je,aku rasa macam tak sehepi dulu dengan kawa-kawan aku,mungkinkah ini salah diri aku?atau pun aku takut dengan hidup aku sendiri?adakah ini cubaan mu ya ALLAH?kuatkan lah semangat aku,jauhkan lah perasaan yang tak sepatutnya bagi ku.mudahkan lah aku berjuang untuk mendapatkan ilmu,berilah aku petunjuk,berilah aku kejayaan supaya mama dan ayah serta adik-beradik serta family and kawan-kawan gembira melihat aku berjaya dengan kejayaan ku...

kenapa?aku rasa macam tak yakin dengan diri aku sendiri..

Monday, January 17, 2011

kepenatan~

lawan badminton with faa+sha..~sampai kaki lembik..haha,lama tak bersukan macam ni la jadinya,urat semuanya dah tegang sebab terkejut tuannya bersukan setelah sekian lama meninggalkannya,huahua(statement poyo)hee~

Sunday, January 16, 2011

bertungkus lumus....

kusyuk menyiapkan project besar yang perlu submit pada hari khamis ni,project ni besar sangat-sangat hee~tengok la nanti mesti ada punya yang tak tido malam..mana taknya awal-awal malas nak buat asyik dok sedap je,tuan punya asyik relaks je tengok?jadi macam ni la bila buat kerja last minute..hee~padam muka..huahua
sebenarnya ni project guna tanah yang kiteorang sepatut kaji untukmengetahui kawasan kat kodiang tu di aplikasikan untuk apa,kelebihannya,apa kemudahan yang ada,jenis pertanian,jenis perumahan,jenis pekedaian yang ada,n banyak lagi la..so aku takyah la huraikan dengan detail...hee~biasa la student town planning kena lah banyak mengkaji...bukan menciplak tapi mengkaji sesebuah kawasan supaya senang nak merancang sesuatu bandar dengan baik kan..sekarang ni kan kita perlu memikirkan satu kawasan yang dinamankan safety town or safety konsep..hee~coz town planning perlu kreatif,kepal otak perlu laju(tapi kepala otak aku lembab)penuh dengan cabaran,banyak cakap-cakap,jangan malu,pengetahuan sal planning kena tahu.ala lebih kurang arkitek la..hahah..belagak,sebenarnya tak sama pun..heeee
apa-apa pun isyaallah aku akan belajar rajin-rajin demi mak ayah aku,n semua family aku...insyaallah dengan daya usaha aku sendiri aku akan berjaya,ramai-ramai la doakan aku...sapa yang baca entri ala-ala pyo ni akan doakan aku kan?insyaallah...hee~layan pic di bawah..layannnnn~

kepuasan bila kepala tiba-tiba blurrr cari maklumat tak jumpa...layan lagu satu,boleh(sebenarnya gimik la doe aku mana pandai main gitar ni juz pic action je,nak berlagak lebih..huahua~
berlagak pandai...hee~

Friday, January 14, 2011

........

boring giler....
lapar nasi....
takde duit.....
panasnya.....
tkde orang nak teman pegi potong queen.....

Thursday, January 13, 2011

suka~

esok cuti suka-suka hee~,nak buat apa,bila cuti datang?biasa la,kerja aku membuta sampai matahari naik atas kepala la namanya,hee~,ha?kerja aku bila cuti tido,tido,n tido..cuti je k tido?tak la hari-hari aku tido,kuat tido kan?hemm biasa la,student dah biasa kalau banyak tido dengan tido lewat tu,ok,activitos lepas tido lepak kat rumah je kot tak tahu nak buat apa cuti-cuti ni~tapi best boleh tido...tido lagi?

sabtu;cuti lagi,lagi la aku suka,hee~
activitos hari sabtu maybe keluar sebab nak beli barang cikit,nak keluar potong ku punya queen,hee~queen?queen tu apa?nak tahu?ish mana boleh secret aku..haa~dah rimas dah,hari sabtu ni kena pegi potong jugak,tapi nak potong macamna erk?macam agnes monica lagi k?ain n fa cakap queen aku dulu cam agnes monica,haa~tak tahu la,aku tengok tak sama pun tapi bila dieorang cakap camtu untung la,heee~(angkat ekor sendiri)hahaha,ish bila lagi nak dapat pujian cam tu kan..kan..agnes monica tuuuuu beb....hehehe.....tak malu kan?hee~

ahad:cuti lagi doe~haha..kolej aku memang baik la sebab bagi kiteorang cuti!!!!boleh tido lagi~heehehe
minggu depan pegi camer0n higlands(betul k eja higlands tu???)ahh lantak la..sekurangnya ko faham,hee...arghhh tak dapat la cuti awal,sepatutnya balik 27 ni,tapi kena pegi kemah-kemah la pulak...ahhh nak balik awal jumpa mama,ayah,adik..

semua dah berbloging?hee~

semua budak lam rumah ni dah menjinak-jinakkan dirinya dalam dunia blog....hee~so gud luck my pren,active kan diri anda dengan dunia blog n banyak-banyakkan la follow bloger-bloger yang terhangat dipasARAN...CEAAH wah promote bloger,takpe2 aku promote bloger orang nanti blog aku pemes orang promote aku pulak..waaaa~perasan,pemes k?umm kalau takde kerajinan nak upgrade blog n malas nak follower orang n tak menjinak-jinak buat baik ngan orang tkde maknanya nak pemes,betul tak?umm apa-apa pun sekarang aku tengah belajor active kan diri dalam dunia blog(ayat tak boleh blah):poyo seh.....
action~

Tuesday, January 11, 2011

ain belajar menulis??

ain awazah~sori ain sebab buat entri sal ko belajar menulis tangan kanan...hehe~
tak mintak izin pulak tu nak citersal rang..memang tak malu~

Monday, January 10, 2011

soft skills~

no komen~

group patner...pada pagi ni...namanya shariah yusra~dia la yang lukis simbolik bagi diri nor faziana arahim.hee~tak tahu apa motif..diri sendiri n tuan melukis pun tahu gak,men lukis je..bantai je..apa-apa pun comel.
macam budak kan korang tengok subjek ni?tak mcam budak ipta kan?hemmm apa2 pun subjek ni memang belajar camni ko,kena cakap2,lukis2,warna2,buat kertas kerja ciut-miut..heee~suka sangat..sometime subjek ni buat aku lena jugak..haha~
muka bahagia je..tapi bila senyum cam ni cam budak-budak la pulak den nengoknya..hee~,bahagia..

Sunday, January 9, 2011

tido


-_-...................

Saturday, January 8, 2011

planning studio...

planning studio..hee~
layout
cadd


Friday, January 7, 2011

snaps....snaps

tengok pic je la malam ni,tak ahu nak merapu apa dah.hehehe
tengok puas-puas erk,pic kat bawah tu takde la lawa sangat pun cara edit pun tak pro sangat sebab bukan belajat ilmu photo,hehehe,lagi pun tkde ilmu beb....ummm satu lagi den bukan guno komere digital or sony or canon eds or nikon,ini hanya telepon biasa-biasa aja..so pic nya tak lawo..hehehe

kaburkan???


senyuman tak ikhlas.....hehe


Thursday, January 6, 2011

ada lagi kat kodiang????

pic gimik..bila keletihan pegi site pagi ni kat kodiang kedah,dalm keadaan hujan,heeeeee mandi hujan sambil kaji kegunaan tanah ni kodiang atau nama saintifiknya PEKAN KOBOI..HAHAHa
tak tahu la betul ke tak,eh aku gurau la bukan betul pun tu puan planning kitoarang yang cakaptapi tak tahu la betulk tak...coret-coret hari ni bukan nak citer pekan tu di panggil pekan koboi k tak ya,tapi citer hari ni sal gula-gula zaman kecik-kecik dulu,zaman hingusan..n zaman yang asyik meraung bila mama taknak belikan gula-gula 2 seposen tu....hehehe
look entri di bawah
nyam-nyam....faberet masa kecik,tak sangka sekarang ni ada lagi nyam-nyam ingatkan dah tkde,biasa la zaman dah moden,ingatkan makanan zaman hingusan dah tkde dah kat dunia ni,tapi bila sampai je kodiang jumpa lagi nyam-nyam ni..heheh..memang zaman koboi la kampung ni..hehehee.....(aksi terpegun bila masuk kedai tu ad gula-gula zaman hingusan)
tengok!!!ada gula- gula lembu,gula-gula beeboomm,gula-gula lapan...umm tengok,tengook.....heheehe,,tak tahu nak tulis nama gula-gula tu nama apa,heheehe....
semua terpegun masuk kedai tu sebab jumpa kedai gula-gula yangdah lama kitorang tinggal..lagi pun sekarang makan coklat cadburry,feberoroshey(eja apa cam tu???)lantak la..hehehe,lagi toblerone,kitkat,n macam-macam la tak larat aku nak taip nama coklat yang ada..cari sendiri kalau nak tahu
tengok,tengok,tengok,tengok..:?


Wednesday, January 5, 2011

fleet beribon-ribon cute.....

yo yo..wassup bro 2 pagi tak tido lagi..buat apa?layan jiwa?study?hemmm takde buat ap2 juz melepak depan laptop mengadap blg n berpesbok n bau pas skype..hehehe,skype?haaa dengan ape ya...ttuuuututtut..saje la pagi2 ni tiba je ase nak tunjuk kasut baru,hehehe


kasut baru yang berion-ribon..hehehe
cute tak?cute kan...murah n so nice...makcik berkasut ibon-ibon,hehehe

kak aku makan askem mint...

sajo jah kak nak action tunjuk ko mu makan askem mint,aku tahu mu suko askem mint,hehehe tapi tak tahu la suka tahap apa,,,faberet erk??yo kot......what ever la yang penting aku makan askem mint(dialog p0yo giler)


yang belakang tu pose gedik yang di tunjukkan khas untuk akak tersayang yang suka mamam askem mint..hahaha
ni apa pulak?emmm tak tahu..maybe posing saje2,or bila dah kenyang lantak askem 2 scroll....betu k eja scroll tu?(ah lantak la yang penting aku paham,hehehe,eh mana boleh ikut aku bukan kada orang lain baca k?japp2 adaorang baca k?hahaha..dont know...
???????????

Sunday, January 2, 2011

burger....

lapar burger la pulak.......hehe

Saturday, January 1, 2011

ngantuk..

kenapa la ngantuk ni...assingment tak ciap lagi..esok dah nak submit..huhu,maklumat pun takjumpa..tensin,tension,sape yang nak tolong..silakan..silakan

jalan lagi!!!!..duit habis lagi!!!!!!

makan..makan..makan,dengan housemate yang look crazy..hahah,okey..hari tahun baru keluar jalan-jalan dengan housemate,abis duit je pandai kan????hemmmm biasa la..heheh,lumrah hidup,tak bermakna kalau berkawan tak keluar enjoy sama-sama kan....
pic ni tak tahu terkejut pasal apa?maybe tengok orang pelik-pelik kot kat city plaza,alor star..hahhaa(gimik semata-mata)....sebenarnya terkejut tengpk mamat hensem..hehehe,eh tahu kat ehem..ehem abih la kalau tau aku usha mamat hensem..heheh(awak.....awak jangan percaya tau saya gurau je)hah?tau pun takut....
ni pulak tak tahu apa......mulut nak kena sumbat dngan something kt tau pun tiba2 kena sawon mulut..hahaha,cepaat-cepat,tolong budak kena sawon mulut!!!!
eh ni isu apa sal pulak ni....orang belakang tu sempat buat peace lagi..kenal ke?????hehehe,kenal la tu housemate aku la saje je buat-buat tak kenal tadi,hehehe(baju biru tu namanya fafa)bukan fara fauzana yang dj or pengacara melodi tu ni fara fazira -_*
(yang sebelah tu pulak ain awazah housemate aku jugak)baru dua aku persembahkan ada lagi 5...5 tu nanti lanooooo?????coming soon..n continue be........hehehe
pic gedik....erkkkkk geli aku!!!