Thursday, March 24, 2011

contents??

pic ini tidak ada kena mengena langsung dengan entri di bawah..
seje nak gedik2 letak kat entri ni..huahuahua

assalamualaikum dear,lama tak update blog kan..kan..umm maybe seminggu kot,seminggu je..hemm lagi pun sekarang ni semakin buzy,biasa la dah nak final kan,so kena up cikit,hehe,dengan banyak projek,dengan ada final test lagi,adoi risau aku~hemm minggu depan ad 3 final test.3 submition projek....waaa banyaknya nak kena buat..pening-pening..apa2 pun insyaallah aku boleh buat..ya aku boleh!!bulan depan final..takutnya~

no blogger,no facebook,no game,no untuk benda yang mengarut ya jia ya..ingat jia...pesan ayah apa..dapatkan 3.5 above......INGAT PESAN AYAH....
aku takut,takut tak dapat tunaikan apa yang ayah nak...ya allah kuatkan la umat mu ini,beri la aku kemudahan untuk menjawab exam nanti,dan beri la aku petunjuk............insyaallah aku akan sedaya upaya berusaha mendapatkannya..insyaallah...

udah2 la berbloger doe...study..study.....ish..tutup..k bye..bye...

nak study..heeee


Monday, March 21, 2011

hepi befday adik....(arman syafiq)



adik achik minta maaf sebab lambat wish besday ko adik tadi..achik betul tak ingat male sebab achik banyak kijo....petang tadi baru teringat tu pun nasib baik faiz tanya ai ni besday adik aku yang mana..eh dia pulak ingat erk,hehehe..(pelik-pelik)aku memang seorang yang nyanyuk,befday adik sendiri pun boleh lupa,huhuhu

tadi kol adik....cepat2 kol sebab dah telajak jauh sangat dah tadi..kol je kakak yang angkat,tahu2 je akak yang aku kl sebab nak wish besday adik...sebab akak terus cakap adik tak balik sekolah lagi,tel nanti la....ok aku lupa lagi nak tel petang tu sebab tid..hehe(aku memang loklak)

angah pulak kol,tanya aku dah wish belum besday adik,aku cakap dengan mamai cakap belum,huhu..angah cakap dia wish kat adik pastu adik tanya achik nak beli hadiah apa kat adik...aku nak beli hadiah tapi..tapi..tapi..tkde duit(sedihnya)

tadi aku kol...adik terus jawab hepi besday,dia pulak yang excited..hehe..aku nyanyi
"hepi besday to u,hepi besday to u,hepi besday to u arman,hepi besday to u)dia gelak kecil.....hehehe
aku tanya mama beli apa kat adik?,mama beli burung mainan kat adik,ayah beli apa?ayah belanja makan,malam tu pergi makan kat kota bharu,hehe..suka dia.....adik cakap_achik,achik nak beli apa untuk adik,achik beli lori boleh,achik jawab adik dah besar tak bleh main lori la dik,ala hem takpe la,achik beli bag sek la kat adik..hehe,bag sekolah?besar la dik,hemm achik beli bag kecik la,achik takde duit,ada RM20 je macamna nak beli..achik jawab lagi,takpe2 nanti achik ad duit achik beli erk..ok2.....rindu maman~

Sunday, March 13, 2011

boring clas cancel je..

bila clas cancel boring
tapi bila clas ad malas
bila clas ada asyik ngantuk
so apa kita na buat....
ad je yang tak kena......

ayyoyo.....

Tuesday, March 8, 2011

tepung + telur + aising + air bandung =teluraisingairdung

pic cake kabur la...hemm~secretrecipe
paiz beli..hehehe
baru lepas mandi tepung+telur+aising+air bandung
yus bagi hadiah!thanks yus
potong kek..heheheh
paiz gonjol...hehehe....ketua segala ketua.......2 hari budak2 ni kena kan aku......
eeewwww...busuk:p
tengok!!!dah boleh buat cekodok..hahaha



love u allls...thanks for every thing...........

video

Monday, March 7, 2011

ada budak kenabeb!!!!




malam ni malam yang paling gembira buat aku....nak tahu tk apa dia?aku kantoi dengan kawan-kawan aku...kerana hari ni hari besday girl yang k 19...tahun depan dah angka 2 kat 2..arghhhh dah tua dah.......thanks u all...i love u so much...
thanks to ira,ain,yus,faa,farah,j,pqa ,man,ery,dekwan dan jugak kawan-kawan ery...hehehehe
thanks a lot.......pic esok la upload..hehehee
kena telur lebih kurang 5 biji kot lupa la,hehehe,banyak sangat2+tepung satu bungkus maybe.....daah jadi biskut,kek butter..hahahaa

tak lupa buat si dia.....ketua segala ketua!!!!!abdul faiz bin abdul rahim


hepi besday!!!!!!!!NOF FAZIANa bt arahim
ke 19.....tttuuuutttt dah tua
k nak tido.......

Saturday, March 5, 2011

besday atok n angah.......

hepi befday atok n angah........semoga panjang umur n dimurahkan rezeki..to angah semoga diet mu berjya..huahua

Wednesday, March 2, 2011

CAKAP..CAKAP KOSONG WITH BUDAK POYO...

hari ni borak-brak dengan ajim best,,hehehe DIA PNDAI WAT LWK.....
BEST GLE LPK DGN DIA,LG PN DIA KCK N BRGYA....HAHAHAHAHAHAH
(statement syk sendiri,poyo dia puji diri sendiri,hahaha)