Saturday, January 1, 2011

jalan lagi!!!!..duit habis lagi!!!!!!

makan..makan..makan,dengan housemate yang look crazy..hahah,okey..hari tahun baru keluar jalan-jalan dengan housemate,abis duit je pandai kan????hemmmm biasa la..heheh,lumrah hidup,tak bermakna kalau berkawan tak keluar enjoy sama-sama kan....
pic ni tak tahu terkejut pasal apa?maybe tengok orang pelik-pelik kot kat city plaza,alor star..hahhaa(gimik semata-mata)....sebenarnya terkejut tengpk mamat hensem..hehehe,eh tahu kat ehem..ehem abih la kalau tau aku usha mamat hensem..heheh(awak.....awak jangan percaya tau saya gurau je)hah?tau pun takut....
ni pulak tak tahu apa......mulut nak kena sumbat dngan something kt tau pun tiba2 kena sawon mulut..hahaha,cepaat-cepat,tolong budak kena sawon mulut!!!!
eh ni isu apa sal pulak ni....orang belakang tu sempat buat peace lagi..kenal ke?????hehehe,kenal la tu housemate aku la saje je buat-buat tak kenal tadi,hehehe(baju biru tu namanya fafa)bukan fara fauzana yang dj or pengacara melodi tu ni fara fazira -_*
(yang sebelah tu pulak ain awazah housemate aku jugak)baru dua aku persembahkan ada lagi 5...5 tu nanti lanooooo?????coming soon..n continue be........hehehe
pic gedik....erkkkkk geli aku!!!

2 comments:

  1. huhu..bile gambar aku nak kuar lak ni..ish...hehehehehe..

    ReplyDelete