Friday, June 3, 2011

eat to live or live to eat??

assalamualaikum...hai malam ni kita buat enrti pasal malan ya,biar korang kat luar meleleh air liur sampai penuh besen,wah tu dah terlebih dah tu agak-agak ah bro,haha
semalam pegi makan sekekeluarga ARahim,untuk apa?tkde pape saje sebab family ARahim ni dah lama tak makan kat kedai ramai,selalunya kalau makan kat kedai orang tu tkde,orang ni tkde,kiranya tak pernah lengkap la kan,so dengan ini EN.ARahim mengambil kesempatan untuk belanja anak2 kesayangannya makan besar sampai perut booncit..haha
so layan la gambar di bawah~
FOUR SEASONS..makanan kat sini semuanya best2...nampak je tulisan china tapi halal ok,dan JALAN-JALAN CARI MAKAN pernah datang kat sini okey....tahun bila tak hingat dah..apa2 pun makanan kat sini memang best~
ad jugak budak ni....


jom saksikan makanan yang delicious-------yummy.yummys

saksikan lah ya,biar gambar yang menceritakan nya ya,,tak paham boleh coment..hehe(ambik kesempatan atas kesempitan)

lupa nak label la pulak...ni ikan siakap masak stim apa entah lupa~

ni nadia..dia bawah aku,sekarang form 3,dia pin ad blog jugak
ni blog dia http://eun-kyung.blogspot.comayah.syafiq and my dad yang baik hati belanja makan..hehe



jom buat entri baru..wah rajin pulak malam ni...hehe

2 comments:

  1. salam ziarah di sini. wahhh, yummy nyaaa butter prawnn...love it love it.

    ReplyDelete