Monday, November 15, 2010

bila si dia BELANJA!!!

makan..makan...ko makan..aku makan..aku makan..aku kenyang..hehehe....bila ada orang sudi belanja aku makan terasa cam terasa diri ni di hargai..^_*...ceah wah...so..thank coz sudi belanja mak cik minah yang makan banyak ni...hahaha......tengok pic kat bawah 2..banyakkan????ummm letih aku nak abis kan sume 2..dia beli kan untuk aku..suh aku makan..katanya biar gemok,hahaha..walaupun muka dah mcm tempayan:(


oreo mcflurry...katanya dah lama mengidam nak makan oreomc flurry so hari ni tercapai jugak nak makan,makan dengan aku lagi....(tersimpul malu)hahahah(macam perempuan kan!!!)sori..sori..gurau je...ummm..apa-apa,thanks a lot for si dia..cbb beli kat aku sekali..wawawawawa<3 onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="http://1.bp.blogspot.com/_LP8UytVlQnk/TODuPnfwVTI/AAAAAAAAAO0/gteW5C2RX6s/s1600/IMG_6969.JPG">1)si dia yang kacak,bergaya,lagi menawan..hahaha
2)suka belanja aku makan,jalan-jalan.umm macam la..kalau boleh kereta,rumah,semua la dia nak belanja heheh(sebenarnya yang kereta rumah 2 takpun gurauan semata-mata)...so sweet*
3)suka layan karenah mak cik minah ni yang banyak songeh...hehehe
4)dia baik sangat-sangat.......sayam dia!!!


muka bahagia bila si dia belanja makan....heheh^_^

1 comment: