Saturday, May 7, 2011

who ANNAS EASKEY?


SALAM...MESTI RAMAIKAN YANG dah KENAL PHOTOGRAPHY NI KAN?(CUMA AKU JE BARU TERJUMPA DIA PUNYA BLOG..HEHE

nice kan pic2 yang dia ambik....kawin nanti nak panggil dia la,hahaberangan lebih,tak kawin pun sekarang pun boleh jadi model sambilan..hahaha.(layakkah)semestinya tidak......
tapi ......gambar dia memang cantik2 la...berkenan di hati~nak tahu lebih lanjut tentang mamat ni tengok di sini ya!!

2 comments:

  1. annas ni mmg hebat ngn photography. nanti pun nak review blog dia. hehe

    ReplyDelete