Friday, September 16, 2011

open house......

salam,tk jawab berdosa,wah kerek giler..open house?apa yang di katakan dengan open house,open house tu adalah rumah terbuka,rumah terbuka tu apa?eh asal banyakl tanya sangat ni/pergi tengok dalam kamus kalau kau nak tahu banyak-bnyak maksud buar muntah,hehe..eh tkde lah gurau je,mengikut kefahaman saya open house tu adlah  jamuan makan banyak2 yang disediakan oleh orang-orang kaya yang banyak duit ajak orang ramai makan,hehe....gila tak kefahaman aku?kalau buat ayat  karangan tentang open house terus failed,haha,ok selalunya kalau orang buat open house mesti banyak makanan kan?wah aku suka makan,ada sate ada ketupat ada lontong,ada nasi minyak ada ada soto(saya suka) sape orang johor tolong buat untuk saya!sambung lagi ada biskut raya ada........macam-macam lagi la...eh duit raya ada tak?(tengok orang tu kaya melampau atau tidak :0




takde motif

saya suka bila manusia-manusia baik buat open house,hehe....sebab apa?sebab saya nak makan free sumbat dalam mulut tanpa bayar,hahahahaha,perut kenyang senang hati,okey(perangai tak senonoh encik hensem sila malu dengan perangai cik tak senonoh)oppsss ayah baca tak tahu!witwit......





ikhsan dari  goggle!

ikhsan ke-2 dari goggle


 
wah bestnya soto....tiba-tiba lapar!hehe

2 comments:

  1. hye dear,
    do visit my collection..

    http://glariousshawlcollecitons.blogspot.com/

    thnx so muchhhh dear..
    :)

    ReplyDelete